1999 yılında Antalya Side’de açtığımız perakende mağazamızla takı sektörüne adım attık. Turistik bir şehirde bulunmamız sayesinde, pek çok ülkenin takı zevkini tanıma fırsatı bulduk. Mağazamızın bize kattığı deneyimlerle birlikte, 2015 yılında kendi tasarımlarımızın imalatına başladık. Uzun yıllar süren mağazacılık tecrübemiz, takı sektöründe müşteri odaklı ürün üretme yeteneği kazandırdı. Hedefimiz, trendleri belirleyerek kalite ve fiyat dengesini sağlayarak daha hızlı satış yapmaktı.

Perakende sektöründe müşterilerin beklentilerini ve en uygun maliyetlerle nasıl karşılanabileceğini araştırdık, bu doğrultuda çalıştık. 2022 yılında, 20 yıldan fazla bir süredir devam eden perakende satış deneyimimizi toptan ticarete dönüştürdük. Bijuteri takıda kullanılabilecek en yüksek kalite altın kaplama-kararmaz ürünler üretiyoruz. Müşterilerimizin ürünlerimizi uzun süre kullandıktan sonra da ilk günkü kadar mutlu olmalarını istiyoruz, çünkü biliyoruz ki ticaretimizin devamlılığı bu memnuniyetle mümkündür. Bu prensip doğrultusunda hareket ediyoruz ve önceliğimiz kalitedir.

Kaliteyi korumak için ürünlerimizi imalat sonrasında titizlikle kontrol ediyoruz ve mağazanızda sirkülasyon sağlayacak rekabetçi fiyatlarla sunuyoruz. Bu anlayışla, müşteri memnuniyetini ve kaliteyi ön planda tutarak işimize devam ediyoruz.

Back to Top
Ürün sepetinize eklendi